Lid worden

Wanneer je lid wil worden bij TWV, betaal je éénmalig een aansluitingskost van 30 euro. Voor dit bedrag mag je twee kledingstukken kiezen uit ons basisassortiment, dat uit vier kledingstukken bestaat, namelijk: een korte koersbroek, een lange trainingsbroek, een koerstrui met korte mouwen en een trainingsvest. De twee kledingstukken, die je niet gekozen hebt voor je aansluitingsbedrag, kan je ten alle tijden (onmiddellijk of later dus) bijkopen aan de vaste prijs van 35 euro per stuk. Zo beschik je dus zeker over een volledige uitrusting voor 140 euro. Deze kleding kan je gaan aanpassen en bestellen bij onze commissaris clubkleding.

Sommige kledingstukken kunnen in voorraad zijn, andere zullen misschien moeten besteld worden. Leveringstermijn is dan natuurlijk ook afhankelijk van onze leverancier. Tijdig bestellen is dus de boodschap! In ieder geval zal je een seintje krijgen op het moment dat je bestelling is toegekomen.

Uiteraard verwachten we je op de clubuitstappen steeds in de clubuitrusting! Onze sponsors spenderen immers niet-onbelangrijke bedragen om onze leden in trui of broek te zien met hun naam er op! Dat maakt komende onderhandelingen voor verdere sponsoring natuurlijk een stuk makkelijker.

Als lid ontvang je elke maand een clubblad met allerlei info over de club. Hierin vind je tevens de kalenders voor de verschillende ploegen voor de komende maand. Tijdens het seizoen is dit clubblad telkens af te halen in het clublokaal. Ofwel kies je ervoor om je clubblad te ontvangen via email.

Om een vlottere inschrijving mogelijk te maken, gelieve dit document ingevuld mee te brengen bij de aansluiting.